-
Evergreen. Lahodný piškótový zákusok s rumom naozaj netreba predstavovať. Existuje vôbec niekto kto sa s ním nestretol?
-
Šťavnaté jablká s orechami zabalené v lístkovom ceste proppomenú detstvo každému z nás.
-
Naša "vylepšená" verzia krémeša prináša chuť nastrúhaných jabĺk, klasického vanilkového krému, domácej šľahačky a kúskov mandlí – kombináciu ingrediencií ktoré dávaju "obyčajnému" krémešu nový rozmer.
-
Koláč, ktorý je v našich končinách od nepamäti jedným z najobľúbenejších u všetkých vekových kategórií. Kto má rád čokoládu ten sa tejto náloži určite neubráni.
-
Jeden z najslávnejších zákuskov asi netreba nikomu predstavovať. Receptúra, na ktorej netreba nič meniť – skvelé čokoládové cesto, marmeláda a čokoláda – tak málo stačí pre vytvorenie dokonalej chuti.
-
Známa klasika našich babičiek v ktorej sa stratáva kombinácia slivkového lekváru, orechového cesta, čokolády a pocitvého rumu.
-
Prekvapivá a nevšedná kombinácia spojenia mrkvy, mascarpone a bielej čokolády patrí medzi naše najobľúbenejšie rezy.
-
Panna cotta je jemnučkým a lahodným, typickým talianskym dezertom. V bistro gourmet v podobe zákusku na jemnučkom ceste a doplnená malinami.
-
Výrazná jahodová svieža chuť tejto klasiky medzi zákuskami nikdy nesklame.
-
Výrazná mandarínková svieža chuť tejto klasiky medzi zákuskami nikdy nesklame.
-
Zmes lesného ovocia preliateho želatínou na jogurtovom kréme spolu s jemným domácim piškótovým cestom je vyhľadávanou klasikou našej ponuky.
-
Klasický želatinový rez s čučoriedkami je skvelým osviežujúcim zákuskom najmä v horúcich letných dňoch.
-
Klasický želatinový rez s malinami je skvelým osviežujúcim zákuskom najmä v horúcich letných dňoch.
-
Ľahké nadýchané cesto s malinovou plnkou zrolované a preliate čokoládov poteší chuťové bunky za každých okolností.
-
Pochúťka spájajúca chuť mandlí a vanilky je úžasnou bezlepkovou alternatívou klasických zákuskov.
-
Kombinácia jemne chrumkavých pistácii a pistáciového krému ulahodí mlsnému jazýčku každého gurmána!
-
Fantastická pistáciová pochúťka bez použitia klasickej múky. Čaro jemného cesta je totiž v mandľovej múke!
-
Ľahučká chuť mangového pyré v spojení s jemnosťou jogurtového krému poteší nie len v lete každý mlsný jazýček.